Transferwagen met hijsfunctie

De transferwagen met heffunctie is een soort bestuurbare transferwagen met hefplatform. Dit soort transferwagens zijn leverbaar met enkele asbesturing, vierwielbesturing of meerwegbesturing. De meerwegbesturing biedt wederom de keuze uit verticale, horizontale, diagonale en cirkelvormige bewegingen, terwijl een vrachtwagen met vierwielbesturing ook diagonaal kan rijden. De bestuurbare transferwagens zijn het perfecte apparaat wanneer klanten delicate hanteringsoplossingen in zeer smalle ruimtes nodig hebben
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De transferwagen met heffunctie is een soort bestuurbare transferwagen met hefplatform. Dit soort transferwagens zijn leverbaar met enkele asbesturing, vierwielbesturing of meerwegbesturing. De meerwegbesturing biedt wederom de keuze uit verticale, horizontale, diagonale en cirkelvormige bewegingen, terwijl een vrachtwagen met vierwielbesturing ook diagonaal kan rijden. De bestuurbare transferwagens zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate hanteringsoplossingen in zeer smalle ruimtes nodig hebben.

Het ontwerp van elke transferwagen wordt voorafgegaan door een voorstudie van de specifieke behoeften van de klant' evenals hun daaruit voortvloeiende gebruik en omstandigheden.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Transfer Cart With Lifting Function

Hot Tags: transportkar met heffunctie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like