Transfer winkelwagen

De transportwagens zijn ontworpen voor intern transport in de werkplaats, het magazijn of een andere werkplek. De overslagwagen is een vervangend complementair product van een kraan, die de goederen kan vervoeren naar de plaats waar de kraan niet kan komen. De transferkar kan naar wens worden aangepast om aan allerlei toepassingsvereisten te voldoen. (Pollepeltransportwagen, automatisch vingersysteem, spoeltransferwagen, maloverdrachtwagen, veerboottransferwagen, transferkar met hefdek
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De transportwagen is een soort materiaalbehandelingsgereedschap dat is ontworpen voor vrachtbehandeling in de werkplaats, het magazijn of een andere werkplek. De overslagwagen is een vervangend complementair product van een kraan, die de goederen kan vervoeren naar de plaats waar de kraan niet kan komen. Het kan naar wens worden aangepast om aan allerlei toepassingsvereisten te voldoen. (Voor pollepeloverdracht, automatisch vingersysteem, spoeloverdracht, maloverdracht, veerboot, transferwagen met hefdek, enz.)

Aangepaste opties

Aangepast laadvermogen van 1 tot 500 ton

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden

Rupsbanden of spoorloze, niet-geleide besturing

Aangepaste voedingsmodus (batterij, kabel, diesel, stroomrail, laagspanningsrail, enz.)

Vaste of variabele snelheden

Optioneel besturingssysteem (bedieningshendel / afstandsbediening / cabine)

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

transfer carts

Productieproces

Transfer Carts

Afgewerkte productweergave

Transfer Carts newld

Hot Tags: transferkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like