Transferwagen voor staalfabriek

De transportwagen voor de staalfabriek is een elektrisch aangedreven materiaalbehandelingsgereedschap dat op een stalen rail is gemonteerd om langs een vast pad te worden gebracht. Het ontwerp van elke elektrische transportwagen wordt voorafgegaan door een vooronderzoek naar specifieke behoeften van de gebruiker en de daaruit voortvloeiende gebruiksomstandigheden.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transportwagen voor de staalfabriek is een elektrisch aangedreven materiaalbehandelingsgereedschap dat op een stalen rail is gemonteerd om langs een vast pad te worden gebracht.

Het ontwerp van elke elektrische transportwagen wordt voorafgegaan door een vooronderzoek naar specifieke behoeften van de gebruiker en de daaruit voortvloeiende gebruiksomstandigheden.

Kenmerken

Al onze transferwagens zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties, waaronder veiligheidslichten, claxons,
bumpers, dodemansknoppen en noodstopknoppen van het paddenstoeltype.
Het kan worden gebruikt om alles wat je je voorstelt en werksituaties over te brengen, zoals stalen spiraal, knuppels, bloei, pollepel & schroot, locomotief, aanhangwagen, werkstukken naar verfwinkels of straalruimte, enz .;
We hebben het speciale apparaat ontworpen en toegevoegd dat het kan toepassen in de werkomgeving op hoge temperatuur en explosie.

Transferwagen voor staalfabriek

Hot Tags: overdracht winkelwagen voor staalfabriek, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like