Trackless Transfer Cart

Product Introduceer voor ongebaande overdrachtwagen De ongebaande overdrachtwagen is batterij aangedreven, die wordt aangedreven door een motor en tandwieloverbrenging, het geïmporteerde massief rubberen wiel kan ervoor zorgen dat de kar rechtstreeks de grond raakt en de schade van de grond vermindert, het heeft geen beperking voor de werking afstand, deze ...
Praat nu

Productdetails

Product Introduceer voor ongeslagen transferwagen

De ongebaande overdracht winkelwagen is batterij aangedreven, die wordt aangedreven door motor en tandwieloverbrenging, de geïmporteerde massief rubberen wiel kan ervoor zorgen dat de kar de grond rechtstreeks lopen en de schade van de grond te verminderen, het heeft geen beperking voor de loopafstand, deze wagen kan ook 360 graden vrij draaien kan geschikt zijn voor een zeer nauwe ruimtebediening.

Trackless Transfer Cart

De ongebaande transportkar-functie met 360 ° geen hoekbescherming, automatische stop van de dode man enzovoort om de veiligheid te beschermen. Aanraakscherm, rocker ... die het ontwerp humaniserender maken.

Trackless Transfer Cart

Karakter voor ongebaande overdrachtskar

1. 360 graden vrij draaien

De draaimodus van de platte auto neemt een mechanisch type aan en het draaien van de platte auto wordt geregeld door de opening van de snelheid.

2. Remote bediening, veilig en betrouwbaar

De platte auto maakt gebruik van draadloze afstandsbediening met een afstand van 400 meter om op afstand te werken met een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsbelastingsfactor

De vlakke auto keurt de doosbalkstructuur goed, de veiligheidsfactor van de vlakke auto kan bereik aan 1.5 zijn.

4. Lange levensduur

De batterij keurt vrije onderhoudsbatterij goed, is de karlijst niet gemakkelijke misvorming in 20 jaar.

Trackless Transfer Cart

Toepassing voor ongebaande overdrachtwagen

Workshops, matrijzen voor autogarages, materiaalbehandeling, apparatuur voor lucht- en ruimtevaartapparatuur, airco-ateliers, gietmallen, enz.

Trackless Transfer Cart

Technische parameters voor ongebaande overdrachtskar

ongebaande overdrachtskarHot Tags: ongebaande transportkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like