Transportkarren voor textielfabrieken

De transportkarren van 20 ton 25 ton 50 ton 100 ton textielfabriek zijn ontworpen voor materiaaltransport van de textielindustrie in de werkplaats. Het is een elektrische transportwagen die op de rails rijdt. Dit soort overdrachtskarren kan niet alleen worden gebruikt in de testielfabriek, het kan ook worden toegepast op vele gebieden, zoals de staalindustrie (staalrol, heetmetalen pollepel, matrijzen, matrijzen, stalen buizen, stalen pates, stalen staven en ander staal onderdelentransport), scheepsindustrie, aardolie-industrie, verfindustrie, prefab-betonfabrieken, steengroevefabrieken, transformatorfabrieken, turbinefabrieken, papierfabrieken, cokesfabrieken
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De transportwagen van de textielfabriek is ontworpen voor het materiaaltransport van de textielindustrie in de werkplaats. Het is een elektrische transportwagen die op de rails rijdt.

Dit soort overdrachtskarren kan niet alleen worden gebruikt in de testielfabriek, het kan ook worden toegepast op vele gebieden, zoals de staalindustrie (staalrol, heetmetalen pollepel, matrijzen, matrijzen, stalen buizen, stalen pates, stalen staven en ander staal onderdelentransport), scheepsindustrie, aardolie-industrie, verfindustrie, prefab-betonfabrieken, steengroevefabrieken, transformatorfabrieken, turbine-installaties, papierfabrieken, cokesfabrieken, ketelinstallaties, elektriciteitscentrales, machinefabrieken, bouwplaatsen, productielijn, werkplaats, magazijn en andere velden voor materialen, werkstukken, machines transporteren van de ene baai naar de andere.

Aangepaste optie

De transferwagens voor textielfabrieken kunnen worden aangepast volgens de eisen.

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: textielfabriek transferwagens, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like