Stuurbare ongebaande transportkar

De multidirectionele stuurbare ongebaande transportkar is ontworpen voor materiaal- of apparatuurbehandeling die wordt gevoed door een batterij
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De stuurbare ongebaande transportkar is ontworpen voor materiaal- of apparatuurbehandeling die wordt gevoed door een batterij. De batterij is aan de binnenkant van de wagenbak geïnstalleerd. De batterij voedt de DC-motor via het elektrische controlesysteem om de ongebroken transportkar te starten, te stoppen, naar links te draaien, naar rechts te draaien, vooruit en achteruit te gaan, enz.

Het wiel maakt gebruik van een sterke polyurethaanrubber massieve band of luchtband. Deze soort op batterijen werkende ongebaande transportwagen kan in de grond lopen, naar wens draaien zonder te worden beperkt door de ruimte en grond, en kan ook de richting van het lopen en de route op elk moment wijzigen. Het is zeer geschikt voor gebruik in het veld en de looproutes die niet zijn vastgesteld.

Onderdelen tonen

PU-wiel

Over de PU-wielen is het materiaal PU-wielen, vanbinnen is van gietstaal, buiten is inkapseling. Door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In onze ongebaande transferwagen zijn ook deze soorten te kiezen. En de wielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.

Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet eens een reguliere tijd te onderhouden. dus in deze serie ongeslagen transferwagen is het populair bij klanten.

Toepassing

Matrijsbehandeling;
Draagbare machinebasis;
Montage montage;
Metalen spoeltransporteur;
Zware materiaaltransporter met liftdek;
Constructiestaaltransporteur;
Shuttle cart voor pijp;
Geprefabriceerde betonproductietrolleys;
Draagbare basis voor jibarm met spreidingsbalk.

Hot Tags: stuurbare ongebaande overdrachtkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like