Stuurbare matrijstransportwagen

De bestuurbare matrijstransportwagen is een elektrisch aangedreven rupsbandkar die is ontworpen voor het stempelen van matrijzen in de werkplaats. Dit soort transportkarren kan perfect omgaan met materiaaltransportproblemen op beperkte plaatsen. Matig gemak maakt de transportkar perfect om te voldoen aan de belangrijkste vereisten: waar de ruimte zeer beperkt is en de paden strikt beperkt zijn.
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De bestuurbare matrijstransportwagen is een elektrisch aangedreven rupsbandkar die is ontworpen voor het stempelen van matrijzen in de werkplaats. Dit soort matrijstransportwagens kunnen materiaaltransportproblemen op beperkte plaatsen perfect verwerken.

Manoeuvreergemak maakt de matrijsoverbrengwagen perfect om aan de belangrijkste eisen te voldoen: waar de ruimte erg beperkt is en de paden strikt beperkt zijn.

Het ontwerp van elke elektrische transportwagen wordt voorafgegaan door een vooronderzoek naar specifieke behoeften van de gebruiker en de daaruit voortvloeiende gebruiksomstandigheden.

Kenmerken

Geen rail nodig, geen schade aan de vloer

Het kan dubbele beweging en 360 graden draaien realiseren

DC-aandrijving en zwaar laadvermogen

kleine draaicirkel, flexibele bediening

De remafstand is kort en heeft een alarmsysteem

Hot Tags: stuurbare matrijs overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like