Stuurbare zware transportwagen

Deze stuurbare zware transportwagen is ontworpen en gebouwd om hun uiterste werkflexibiliteit te realiseren. Omdat ze geen vooraf bepaald pad hebben en in elke richting kunnen sturen en op elke soort vloer kunnen bewegen. En deze transportwagens zijn zeer nuttig om de zware ladingen te brengen waar bovenloopkranen niet kunnen aankomen
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

Deze stuurbare zware transportwagen is ontworpen en gebouwd om hun uiterste werkflexibiliteit te realiseren. Omdat ze geen vooraf bepaald pad hebben en in elke richting kunnen sturen en op elke soort vloer kunnen bewegen. En deze transportwagens zijn zeer nuttig om de zware ladingen te brengen waar bovenloopkranen niet kunnen aankomen.

Kenmerken

1. De bestuurbare, zware transportwagen werkt op batterijen en is de beste oplossing voor al die apparaten met delicate hanteringsproblemen op beperkte plaatsen. (360 graden flexibel draaien)

2. De zware transportwagen is zeer flexibel, omdat deze zich zowel binnen als buiten vrij door de plant kan bewegen.

3. Het is uitgerust met niet-strepende wielen om elke markering op de vloer te voorkomen. (Geïmporteerd PU-wiel of aangepast)

4. Eenvoudige bediening om de transferwagen te laten voldoen aan de belangrijkste vereisten: waar de ruimte erg beperkt is en de paden strikt beperkt zijn.

5. Afmetingen, capaciteit, laadplatformopbouw, snelheid en vele andere functies kunnen worden aangepast per klantverzoek.

Hot Tags: stuurbare zware overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like