Transportwagen met stalen structuur

De transportwagen met stalen structuur is een elektrisch aangedreven materiaalverwerkingsapparatuur die op de stalen rails loopt. Deze overdrachtskar kan stroom krijgen van buitenaf of van de batterij. Het werd ontwikkeld om de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks drastisch te verminderen en tegelijkertijd een snelle, veilige en soepele beweging van materialen en / of producten door productiefaciliteiten te bieden.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De transportwagen met stalen structuur is een elektrisch aangedreven materiaalverwerkingsapparatuur die op de stalen rails loopt. Deze overdrachtskar kan stroom krijgen van buitenaf of van de batterij. Het werd ontwikkeld om de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks drastisch te verminderen en tegelijkertijd snelle, veilige en soepele verplaatsing van materialen en / of producten door productiefaciliteiten te bieden.

De transportwagen met stalen structuur zorgt voor een gecontroleerde beweging van zware en te grote ladingen zoals matrijzen, spoelen en onderhanden werk. Onze transferkar is beschikbaar in een aantal configuraties die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Aangepaste opties

─ Dekleuningen
─ Houtdekmateriaal
─ Hefplatform met schroefdraad
─ Verfkleur (klant gespecificeerd)
─ Spoorgidsen
─ Vloerrail
─ Eindstops
─ Urethaanwielen (niet beschikbaar op geleide karren)
─ Live Axle

Hot Tags: stalen structuur overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like