Transportkarren voor staalfabrieken

De transportkarren voor staalfabrieken zijn speciaal ontworpen voor staalfabriek. Het is een elektrisch aangedreven gereedschap voor intern transport dat op een stalen rail is gemonteerd om langs een vast pad te pendelen. Dit soort transportkar gebruikt de motor voor heffen en metallurgie, die geschikt is voor zware en explosieveilige omstandigheden. De elektrische railtransportwagen neemt een balkstructuur, een vlakke tafel aan en kan ook een V-vormig frame toevoegen volgens de vraag van de klant. Het kan ook worden uitgerust met een hydraulisch hefsysteem, een kantelapparaat en andere extra apparaten, met een sterk aanpassingsvermogen.
Praat nu

Productdetails

Producten Brief

De transportkarren voor staalfabrieken zijn speciaal ontworpen voor staalfabriek. Het is een elektrisch aangedreven gereedschap voor intern transport dat op een stalen rail is gemonteerd om langs een vast pad te pendelen. Dit soort transportkar gebruikt de motor voor heffen en metallurgie, die geschikt is voor zware en explosieveilige omstandigheden.

De transportwagen van de staalfabriek neemt een balkstructuur, een vlakke tafel aan en kan ook een V-vormig frame toevoegen volgens de vraag van de klant. Het kan ook worden uitgerust met een hydraulisch hefsysteem, een kantelapparaat en andere extra apparaten, met een sterk aanpassingsvermogen.

Voordelen

1. De transportkar van de staalfabriek keurt een balkconstructie met een vlakke tafel goed, en het V-frame kan worden toegevoegd volgens klanten' behoeften. Het V-frame kan flexibel worden gedemonteerd om te voldoen aan de multifunctionele functie van één auto, om de kosten te minimaliseren.

2. Het heeft een goede anticorrosieve en antiroestbehandeling

3. Het interne systeem van de transportwagen werkt betrouwbaar. Het keurt verloopstuk, motor, lager en andere hoogwaardige accessoires goed. Het heeft een sterke structuur en een lange levensduur. Het kan worden ontworpen volgens de eisen van de klant.

4. De gehele elektrische transportwagen is gemaakt van hoogwaardig staal met voldoende stijfheid en sterkte na het lassen. Het lassen, de warmtebehandeling, de foutopsporing, de inspectie en de acceptatie van het frame worden uitgevoerd volgens de relevante normen.

Steel Plant Transfer Carts

Hot Tags: overdrachtkarren voor staalfabrieken, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like