Ijzer-en staalindustrie overdracht karren

Staal industrie overdracht karren voeren de ijzer-en staalindustrie overdracht karren worden aangedreven door een batterij. De batterij is geplaatst in de kar. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Gebruik dit beginsel te maken de overdracht karren te starten, stoppen, gaan...
Praat nu

Productdetails

Ijzer-en staalindustrie overdracht karren voeren

De ijzer-en staalindustrie overdracht karren worden aangedreven door een batterij. De batterij is geplaatst in de kar. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Met dit principe kunt u de overdracht karren te starten, stoppen, ga vooruit, achteruit, de snelheid aanpassen, enzovoort.

Vergelijk met het uitvoeren van de spoorlijn aangedreven overdracht karren en roll-kabel aangedreven overdracht karren, dit soort ijzer-en staalindustrie overdracht karren zijn meer veilig en flexibel.

Natuurlijk, zal de voeding worden gekozen volgens uw werkomgeving, de juiste oplossing worden aanbevolen voor jou na het kennen van uw installatie.

Steel Industry Transfer Cart.jpg

De delen van ijzer-en staalindustrie overdracht karrenParameterlijst van ijzer-en staalindustrie overdracht karren

Hot Tags: ijzer-en staalindustrie overdracht carts, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like