Transportkar staalrollen

De stalen spoeltransportwagen wordt voornamelijk gebruikt om metalen spoelen, buizen, balken of andere ronde materialen te transporteren. Om de ronde lading die naar beneden valt te beschermen, zijn er V-vormige steunen beschikbaar om op de stalen rolwagen te worden gemonteerd volgens de toepassingseisen van de klant. De V-vormondersteuning van de transportwagen kan worden verwijderd wanneer deze niet wordt gebruikt, zodat deze voor andere materialen kan worden gebruikt. De stalen spoelwagen kan vrachtoverdracht tussen kruisende rails met twee lagen body realiseren, die ook afzonderlijk kan worden gebruikt
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De stalen spoeltransportwagen wordt voornamelijk gebruikt om metalen spoelen, buizen, balken of andere ronde materialen te transporteren.

Om de ronde lading die naar beneden valt te beschermen, zijn er V-vormige steunen beschikbaar die op de stalen rolwagens kunnen worden uitgerust volgens de toepassingseisen van de klant. De V-vormondersteuning van de transportwagen kan worden verwijderd wanneer deze niet wordt gebruikt, zodat deze voor andere materialen kan worden gebruikt. De stalen rolwagens kunnen vrachtoverdracht tussen kruisende rails met twee lagen opbouw realiseren, die ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt.

Kenmerken

Deze serie stalen spoeltransportwagen wordt veel gebruikt in de omzet van fabrieksmateriaal. De spoeloverdrachtskar wordt aangedreven door een batterij, en u kunt ook kiezen voor andere voedingsbronnen, zoals: kabel, laagspanningsrail, generator of andere manier .. Het kan tussen twee loodrechte sporen lopen en de kar kan ook lopen op L-vormig spoor of S-vormig spoor of gebogen spoor. De capaciteit en de tafelgrootte van de overdrachtskarren voor staalafhandeling kan indien nodig worden aangepast.

Hot Tags: stalen spoel overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like