Speciale overdrachtswagens

De speciale transportwagens zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Dit soort overdrachtskarren kan worden gebruikt om elk type lading te verwerken, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes. Aangezien deze overdrachtskarren elk voor een specifiek gebruik worden ingesteld, wordt het project gemaakt in functie van alle eisen van de klant van de gebruiker
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De speciale transportwagens zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Dit soort overdrachtskarren kan worden gebruikt om elk type lading te verwerken, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes.

Aangezien deze overdrachtskarren elk voor een specifiek gebruik worden ingesteld, wordt het project gemaakt in functie van alle eisen van de klant van de gebruiker.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Voeding van speciale transportwagens kan worden aangepast (batterij, geleiderail, kabel, diesel, enz.)

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: speciale overdrachtskarren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like