Zelfrijdende transferwagen

Over de zelf aangedreven transferwagen, deze wordt aangedreven door een batterij, de batterij is in de body van de transferwagen geplaatst. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het te starten, te stoppen, naar links te draaien
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Over de zelf aangedreven transferwagen, deze wordt aangedreven door een batterij, de batterij is in de body van de transferwagen geplaatst. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het te starten, te stoppen, naar links te draaien, naar rechts te draaien, vooruit en achteruit te gaan, enz.

Het wiel maakt gebruik van een sterke polyurethaanrubber massieve band of luchtband. Dit soort zelf aangedreven transportwagentje kan in de grond lopen, naar wens draaien zonder te worden beperkt door de ruimte en grond, en kan ook de richting van het lopen en de route op elk moment wijzigen. Het is zeer geschikt voor gebruik in het veld en de looproutes die niet zijn vastgesteld.

Aangepaste opties

1. Laadvermogen, tabelgrootte kan worden aangepast.

2. Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China).

3. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om het rijden te beperken).

4. Batterijtype (gratis van onderhoudsbatterij, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij).

5. Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos).

6. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd).

Operated Note

1. Het is ten strengste verboden om te overladen. Bij een overtreding wordt de motor doorbrand.

2. Achteruit remmen is ten strengste verboden. Schadelijke werking veroorzaakt schade aan de trolleymotor, het reductiedeel en andere componenten.

3. Bij normaal gebruik van een zelf aangedreven transferwagen moet het niveau van de batterijvloeistof elke twee weken worden gecontroleerd om te zien of vloeibaar supplement nodig is.

4. Als de batterijvoeding moet worden gedemonteerd, moeten de positieve en negatieve poolpolen van de batterij stevig worden vastgemaakt tijdens het installeren van de transportwagen, anders raakt de batterij ernstig in contact en wordt deze doorgebrand.

5. Bij het opladen van de accu's van het wagentje moet worden gecontroleerd of de verbinding tussen de accu's en de lader stevig is, zodat de oplader niet werkt.

6. Verlaag de laadtijden van wagens zo veel mogelijk en verbied het opladen tijdens het gebruik.

Zelfrijdende transferwagen

Hot Tags: zelf aangedreven transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like