Zelfrijdende wagen Matching met kraan

De zelfrijdende cartmatching met kraan is een soort gemotoriseerde transferwagen, ontworpen voor materiaaltransport in de fabriek of andere werklocatie, en het is werken met een kraan om materiaaloverdracht te implementeren. Dit type zelfrijdende wagen wordt aangedreven door een batterij
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De zelfrijdende cartmatching met kraan is een soort gemotoriseerde transferwagen, ontworpen voor materiaaltransport in de fabriek of andere werklocatie, en het is werken met een kraan om materiaaloverdracht te implementeren. Dit soort zelfrijdende wagen wordt aangedreven door een batterij, de batterij wordt in de wagenbak geïnstalleerd om de kracht te leveren om de wagen te laten werken. De voedingsmodus kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals bekrachtigde geleiderail, busbarvoeding, kabelhaspels, enz.

Producten voordelen

1. Compacte structuur

2. Mooi uiterlijk

3. Eenvoudige bediening

4. Laag geluidsniveau en sterk draagvermogen

5. Eenvoudig onderhoud

Aangepaste opties

Alle kar kan volgens eisen worden aangepast.

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: zelfrijdende cart matching met kraan, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like