Zelfgestuurde transferwagen

De zelfrijdende transportwagen wordt aangedreven door een batterij. De batterij is geïnstalleerd in de elektrische transportwagen. De batterij levert stroom voor de DC-tractiemotor. De afstandsbediening stuurt commando's zoals start, stop, vooruit, achteruit, linksaf, rechtsaf en snelheidsregeling. Het elektrische regelsysteem stuurt opdrachten naar de gelijkstroommotor om de zelfaangedreven transportwagen aan te drijven
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De zelfrijdende transportwagen wordt aangedreven door een batterij. De batterij is geïnstalleerd in de elektrische transportwagen. De batterij levert stroom voor de DC-tractiemotor. De afstandsbediening stuurt commando's zoals start, stop, vooruit, achteruit, linksaf, rechtsaf en snelheidsregeling. Het elektrische besturingssysteem stuurt commando's naar de gelijkstroommotor om de zelfaangedreven transportkarren te laten rijden.

Het kan worden gebruikt om objecten in het logistieke systeem te vervoeren, zoals circulatielijn, keerlijn, verticale en horizontale baanwisseling, automatische bediening, parkeren op een vast punt, enz. Als het op het spoor loopt, kan het de draagkracht vergroten, en het kan repareer ook de lijn. In het geval van een groot en vast transportvolume, zorgt PLC-programmering ervoor dat de kleine transportkarren zonder handmatige bediening langs de vaste lijn kunnen lopen, wat de arbeidskosten aanzienlijk bespaart.

Kenmerken

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Een verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidssysteem (LED-knipperlichten, Geluidsakoestische apparaten, E-stop, Dodemansstop, Buffer, etc.)

Self-driven Transfer Cart

Hot Tags: zelfgestuurde transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like