Railtransportwagen voor zandstralen

Zandstralen railtransportwagen is een speciale rail-flatbedwagen die speciaal is ontworpen voor de productielijn voor zandstralen, ook bekend als de rail-flat-cart van het rastertype voor de zandstraalkamer, een soort explosieveilige rail-platte wagen. Voor zandstralen workshop, vanwege het werkmedium van zand en stalen kogel, dus de bescherming van elk deel van de transferwagen is erg hoog. Voor de verfbakkamer is de algemene omgevingstemperatuur 80 graden (speciale verfbakkamer kan hoger zijn), de werkomgeving van deze kamer moet warmte-isolatiebescherming voor elk onderdeel uitvoeren, omdat elk onderdeel ook warmte genereert tijdens het werken, en het moet ook een bepaalde warmteafvoer hebben bij het beschermen. Daarom, als het een platte wagen is die op een lopende band rijdt, moeten we rekening houden met alle bovenstaande werkomstandigheden
Praat nu

Productdetails

Producten Brief

Zandstralen railtransportwagen is een speciale rail-flatbedwagen die speciaal is ontworpen voor de productielijn voor zandstralen, ook bekend als de rail-flat-cart van het rastertype voor de zandstraalkamer, een soort explosieveilige rail-platte wagen.

Voor zandstralen workshop, vanwege het werkmedium van zand en stalen kogel, dus de bescherming van elk deel van de transferwagen is erg hoog. Voor de verfbakkamer is de algemene omgevingstemperatuur 80 graden (speciale verfbakkamer kan hoger zijn), de werkomgeving van deze kamer moet warmte-isolatiebescherming voor elk onderdeel uitvoeren, omdat elk onderdeel ook warmte genereert tijdens het werken, en het moet ook een bepaalde warmteafvoer hebben bij het beschermen. Daarom, als het een platte wagen is die op een lopende band rijdt, moeten we rekening houden met alle bovenstaande werkomstandigheden.

De transportwagen voor zandstralen heeft een stofdicht ontwerp, om de invloed van zandstof op het transmissiesysteem en het controlesysteem zelf te vermijden. Het frame is voornamelijk gelast door sectiestaal en op sleutelposities zijn stalen platen toegevoegd om het circuitapparaat en het transmissiesysteem op het lichaam effectief te beschermen. De wagenbak is uitgevoerd als een holle structuur. Bij het zandstralen kan het grind uit de opening vallen, wat handig is voor recycling. De bedieningsmodus gebruikt afstandsbediening om persoonlijk letsel te voorkomen.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Een verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Sand Blasting Rail Transfer Cart

Hot Tags: zandstralen railtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like