Transportkarren voor rollenbehandeling

De transportwagens met rolbehandeling zijn in de fabriek ontworpen voor transport van materiaal of apparatuur van het ene vak naar het andere. Het maakt niet uit of u machineonderdelen, spoelen of papierrollen wilt vervoeren, dit soort gemotoriseerde transportwagens zullen u goed van dienst zijn. Het is op maat ontworpen op basis van grootte, gewicht en specificaties van de te transporteren goederen
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

De transportwagens met rolbehandeling zijn in de fabriek ontworpen voor transport van materiaal of apparatuur van het ene vak naar het andere. Het maakt niet uit of u machineonderdelen, spoelen of papierrollen wilt vervoeren, dit soort gemotoriseerde transportwagens zullen u goed van dienst zijn. Het is op maat ontworpen op basis van grootte, gewicht en specificaties van de te transporteren goederen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, waaronder asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Transportkarren voor rollenbehandeling

Hot Tags: roller handling transfer karren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like