Spoorwagentransfers

De treinwagentjes worden gebruikt om elk type lading te verwerken, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes. Het staat bekend als niet-bestuurbare transportwagen, heeft geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De treinwagentjes worden gebruikt om elk type lading te verwerken, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes. Het staat bekend als niet-bestuurbare transportwagen, heeft geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden.

Omdat de spoorwegwagons zijn uitgerust met stalen wielen en op stalen rails rijden, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadvermogens dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal.

Spoorwagentransfers

Toepassing

Onze betrouwbare wagentransportkarren kunnen niet alleen alle soorten spoelen in staalfabrieken vervoeren, maar kunnen ook op grote schaal worden toegepast in de metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zware industriële, lichte industriële, matrijzenmaker, bouwmachine, scheepswerf, havenlading Werf, staaloverslag, mijnbouwoverslag, lucht en ruimtevaart, evenals militaire industrieën en dergelijke voor het overbrengen en hanteren van apparatuur of materiaal van werkplaats naar werkplaats of van baai naar magazijn.

Hot Tags: treinwagentjes, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like