Railtransportwagen voor voertuigen

De transportwagen voor spoorvoertuigen is een horizontale transportinrichting om zware ladingen die op de rails rijden over te brengen.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De transportwagen voor spoorvoertuigen is een horizontale transportinrichting om zware ladingen die op de rails rijden over te brengen.

Dit soort transportkarren meestal geïnstalleerd op stalen rails of de vaste stalen vierkante bar. Dat wil zeggen, het loopt langs de prefabricatieroute. Het kan zowel op de rechte route als op de bochtroute rijden, zelfs de S-vormige rails na optimalisatie en upgrade.

Gedreven modus

Dit soort transportwagen kan worden gevoed door een batterij, rails met lage spanning, kabelhaspel, gesleepte kabel, stroomrail en kan zelfs worden getrokken of getrokken door ander aangedreven gereedschap.

Kenmerken

De transferwagen voor spoorvoertuigen is een soort materiaalverwerkingsapparatuur en wordt meestal gebruikt voor het transport van verschillende materialen.

Omdat de transportwagen langs een vaste stalen rails loopt, wordt hij ook gebruikt voor assemblagelijnen en productielijnen voor materialen en afgewerkte producten.

De laadcapaciteit kan tot 500 ton bedragen, voor deze functie kan het worden gebruikt voor scheepsonderhoud en zware draaibanken.

We bieden ook standaard stuurbare transferwagens voor de machinebouw voor klein gebruik in de werkplaats.

Hot Tags: rail voertuig transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk