Railkrachttransportwagen

Over de rail aangedreven transportwagen, het is een elektrische rail geleide transferwagen aangedreven door geleiderrails. De voedingsbron AC380v wordt omgezet in AC36v in twee fasen en zijn respectievelijk verbonden met de twee rails. Vervolgens voeren de wielen van de wagen de AC36v op de rail in de doos van het elektrisch apparaat onder in de wagen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over de rail aangedreven transportwagen, het is een elektrische rail geleide transferwagen aangedreven door geleiderrails. De voedingsbron AC380v wordt omgezet in AC36v in twee fasen en zijn respectievelijk verbonden met de twee rails. Vervolgens voeren de wielen van de wagen de AC36v op de rail in de doos van het elektrisch apparaat aan de onderkant van de wagen, en vervolgens wordt de AC36v getransformeerd naar DC36v en stuurt de DC-motor vervolgens via het DC-regelsysteem om de transportwagen te starten, te stoppen, te laten gaan vooruit en achteruit.

Transportkarbesturing

De railtransportwagen kan worden ontworpen met volledig geautomatiseerde bedieningselementen, hangende bediening of draadloze afstandsbediening. Dankzij het eenvoudig te bedienen gebruikersinterfacesysteem kan het de controle tijdens het transport van de lading vereenvoudigen en de operationele efficiëntie verbeteren.

Tijdens het verplaatsen van de lading loopt de operator met een kar mee met een knophanger of staat hij vrij in het werkgebied met behulp van een draadloze afstandsbediening. De selectie van de besturing van de transportwagen wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de voorkeur van de gebruiker en financiële redenen.

Hot Tags: rail power transportkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like