Rail-geleide transportkarren

Transportkabels met transportband met zwaar materiaal zorgen voor betrouwbare, efficiënte overdracht van lasten voor een breed scala aan toepassingen, variërend van aluminium-anodisatie, papierrolopslag, algemene fabricage en kunnen op maat worden aangepast. Dit soort railgestuurde transferwagentjes kunnen de arbeidskosten verlagen, productieprocessen optimaliseren en kapitaalkosten die samenhangen met heftrucksystemen verminderen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Transportkabels met transportband met zwaar materiaal zorgen voor betrouwbare, efficiënte overdracht van lasten voor een breed scala aan toepassingen, variërend van aluminium-anodisatie, papierrolopslag, algemene fabricage en kunnen op maat worden aangepast. Dit soort railgestuurde transferwagentjes kunnen de arbeidskosten verlagen, productieprocessen optimaliseren en kapitaalkosten die samenhangen met heftrucksystemen verminderen. Het eindresultaat is een verhoogde productie en doorvoer.

Basis informatie

Besturingsmodus: Hanger / afstandsbediening / PLC-besturing

Vermogensmodus: batterij, kabel, geleidende rails

Kleur: Aangepast

Transportpakket: Tarp en Polywood-koffer

Productvoordelen

1) De railgestuurde transportwagens hoeven geen stuurfunctie te hebben, omdat ze zijn uitgerust met stalen wielen en zich alleen op spoorwegen verplaatsen.
2) De transferwagens vertegenwoordigen het superieure ontwerp voor productiecycli die regelmatig of frequent zijn, zowel qua tijd als qua route.
3) Omdat ze stalen wielen hebben en op vaste stalen rails lopen, zijn ze geschikt voor zeer hoge belastingscapaciteiten vanwege de zeer lage wrijving tussen staal en staal.
4) Om alle reden zijn de kosten van de railgestuurde transferwagens - met verwijzing naar dezelfde afmetingen en dezelfde laadcapaciteit - lager dan de ongebaande transfertrolleys op wielen die moeten worden uitgerust met stuurmechanisme en grotere vermogens.
5) Ons bedrijf, met zijn 15 jaar ervaring in dit soort railtransportwagens, biedt handling met state-of-the-art technologieën, vanwege voortdurende ontwerpverbetering door aan te dringen op de meest recente elektronische innovaties.

Hot Tags: rail guided transfer carts, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like