Overlaadwagen met rail-flatbed

Het soort railtransportwagen is een transporttransportwagen voor elektrisch materiaal die wordt aangedreven door kabelhaspels. Hij krijgt de stroom AC380v via het apparaat van de kabelhaspel die op de bodem van de wagen met plateau wordt geïnstalleerd. De motor wordt bestuurd door de stroom via het AC-regelsysteem
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Het soort railtransportwagen is een transporttransportwagen voor elektrisch materiaal die wordt aangedreven door kabelhaspels.

Hij krijgt de stroom AC380v via het apparaat van de kabelhaspel die op de bodem van de wagen met plateau wordt geïnstalleerd. De motor wordt bestuurd door de stroom via het AC-regelsysteem. Door het principe, kunnen we het maken om te starten, stoppen, goforward, backforward, enz. Om te voorkomen dat de kabel wordt aangetast, zijn de kabelhaspels samen uitgerust.

Onderdelen tonen

Wagenframe

Het frame is een framestructuur die is gelast door twee langsbalken, meerdere dwarsbalken en bankpanelen. Onder de tafelplaat worden alle stalen platen in mazen gelast, zodat de kracht op het frame gelijkmatig is. Het kan ook volgens eisen worden aangepast.

Gegoten stalen wiel

Het wiel keurt het kraan speciale wiel goed, het wiel gebruikt ZG55, het gehele dovende, het wieltrede en de interne hardheid van de wielrand hb320-380, de diepte 20mm, nadat het wiel wordt geassembleerd, is de omwenteling flexibel. Het heeft de eigenschappen van hoge sterkte en een lange levensduur.

Traverse Unit


De kabel op de haspel kan netjes en netjes op de kabelhaspel worden gerold, waardoor de potentiële veiligheidsrisico's worden vermeden die worden veroorzaakt door de ongeordende plaatsing van de draden (ruimtebesparing). Zijn eenvoudige structuur, lage kosten, geen extra energieverbruik.

Hot Tags: rail flatbed transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like