Geprefabriceerde plaattransportwagen

De geprefabriceerde plaattransportwagen is een soort materiaalbehandelingsgereedschap dat is ontworpen voor zwaar geprefabriceerd plaattransport in de fabriek. Dit soort transportkar heeft geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden. Aangezien de karren zijn voorzien van stalen wielen en over stalen rails rijden, rijden ze
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De geprefabriceerde plaattransportwagen is een soort materiaalbehandelingsgereedschap dat is ontworpen voor zwaar geprefabriceerd plaattransport in de fabriek.

Dit type transferwagen heeft geen {0}} # 39; geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden. Omdat de karren zijn uitgerust met stalen wielen en over stalen rails rijden, zijn ze dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal geschikt voor zeer hoge laadvermogens.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductorasaandrijvingen en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

De geprefabriceerde platenoverdrachtwagen kan worden aangepast aan de eisen.

Prefabricated Plate Transfer Cart

Hot Tags: geprefabriceerde plaattransferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like