Overdrachtwagen voor planten

De planttransportwagen is een elektrisch aangedreven trasnferwagen van het railtype die een spoor op de grond legt en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige oppervlakcontactrail. Het is ontworpen voor materiaal, lading, apparatuurbehandeling in de werkplaats
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De planttransportwagen is een elektrisch aangedreven trasnferwagen van het railtype die een spoor op de grond legt en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige oppervlakcontactrail. Het is ontworpen voor materiaal, lading, apparatuurbehandeling in de werkplaats.

Dit soort transferwagens worden aangedreven door een batterij. Wegens voordeel van zonder kabel, wordt het hoofdzakelijk toegepast in lopende band, kan de rechte spoor, S-vormrail, U-vormrail, C-vormrail, boog-vormige spoor, 90 graaddraailijn, dwarsrail, enz. Realiseren.

toepassingen

De plantentransportwagen wordt hoofdzakelijk toegepast in assemblagelijn (ringproductielijn, lusproductielijn), metallurgie-industrie (staallepel), magazijntransport, scheepsindustrie (onderhoud, assemblage, containervervoer), werkstuktransport in werkplaats, draaibanktransport, staalfabriek (stalen staaf, stalen plaat, stalen spoel, stalen buis, profielstaal, staalconstructie), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonkolom), aardolie-industrie (oliepomp, zuigerstang en onderdelen), energie (poly kristallijn silicium, generator, windmolen), chemische industrie (elektrolytische cel, retort enz.), spoorweg (spooronderhoud, spoorlassen, treintractor).

Hot Tags: plant transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like