Transferwagen voor pijpbehandeling

De transportwagen voor het hanteren van buizen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaaltransport in de werkplaats. Dit soort transportkar kan op veel gebieden op grote schaal worden toegepast. Zoals machinefabriek, metaalertsfabriek, metallurgie-installatie, metaalfabriek, scheepsbouw, pijpfabriek, staal- en ijzerfabriek, transformatorfabriek en andere industriële gebieden
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transportwagen voor het hanteren van buizen is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaaltransport in de werkplaats. Dit soort transportkar kan op veel gebieden op grote schaal worden toegepast. Zoals machinefabriek, metaalertsfabriek, metallurgie-installatie, metaalfabriek, scheepsbouw, pijpfabriek, staal- en ijzerfabriek, transformatorfabriek en andere industriële gebieden.

Verschillende transferwagens met verschillende toepassingen

De buizen van het type op rails die transferwagens verwerken, zijn op een stalen rail gemonteerd om langs een vast pad te pendelen. Ze kunnen op wisselstroom of gelijkstroom op batterijen werken. Meestal gebruikt voor het verplaatsen van materialen zoals pijpen of tanks met vloeistoffen van de ene locatie naar de andere.

De bestuurbare buizen voor het verwerken van transferwagens hebben twee vaste en twee zwenkwielen en werken op gelijkstroom (optioneel op wisselstroom). Auto's zijn ontworpen om op gladde tot halfgladde, vlakke vloeren te rijden. Maatwerk is beschikbaar voor specifieke toepassingen.

Pipe Handling Transfer Cart

Hot Tags: transferwagen voor pijpbehandeling, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like