Pallet gemotoriseerde transferwagen

De gemotoriseerde palletoverdrachtwagen is een soort automatische materiaalverwerkingsapparatuur. De gemotoriseerde palletoverdrachtwagen kan worden aangepast aan alle behoeften van de klant (afmetingen, laadvermogen, stroomvoorziening, bovenbouw en vele andere)
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De gemotoriseerde palletoverdrachtwagen is een soort automatische materiaalverwerkingsapparatuur. De gemotoriseerde palletoverdrachtwagen kan worden aangepast aan alle behoeften van de klant (afmetingen, laadvermogen, voeding, bovenbouw en vele andere).

De gemotoriseerde transportwagen minimaliseert het gebruik van kranen, dankzij het hefdek waarmee de last kan worden opgetild en verplaatst waar nodig.

Kenmerken

(1) De gemotoriseerde palletwagen gebruikt batterijvoeding en de besturingsacties van de wagen omvatten vooruit, achteruit, versnelling, vertraging, stop, rotatie, zijwaartse beweging, enz.

(2) Als de palletoverdrachtswagen stationair is, kan deze worden vergrendeld en ontgrendeld, maar hij kan niet bewegen na vergrendeling en kan alleen bewegen na ontgrendeling;

(3) Het draagvermogen kan oplopen tot 500 ton;

(4) Het tafelblad van de transferwagen kan laag zijn en de hoogte van de tafel is 300-500 mm;

(5) Het kan een verscheidenheid aan functies uitbreiden, zoals hydraulisch heffen, tafelgewichtweergave, en kan het beschermingsniveau verhogen, dat geschikt is voor een verscheidenheid aan zware omstandigheden.

Pallet Motorized Transfer Cart

Hot Tags: pallet gemotoriseerde transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like