Open Die Transfer Cart

De open matrijs transfer kar is een soort van flatbed material handling transfer cart gemonteerd op stalen rail en aangedreven door de batterij. Deze serie matrijs karren worden gebruikt om matrijzen te vervoeren in de werkplaats, het gebruik maken van high-performance tractie batterijen, die een lange levensduur onder hoge huidige ontladingsomstandigheden kan handhaven. Het is geschikt voor elke belasting, kan rijden op de curve en opkomst, en de loopafstand is niet beperkt
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De open matrijs transfer kar is een soort van flatbed material handling transfer cart gemonteerd op stalen rail en aangedreven door de batterij. Deze serie matrijs karren worden gebruikt om matrijzen te vervoeren in de werkplaats, het gebruik maken van high-performance tractie batterijen, die een lange levensduur onder hoge huidige ontladingsomstandigheden kan handhaven. Het is geschikt voor elke belasting, kan rijden op de curve en opkomst, en de loopafstand is niet beperkt.

Toepassingen

De open matrijs overdracht kar niet alleen kan het vervoer van allerlei matrijzen in schimmelfabriek, het is ook op grote schaal kan worden toegepast in de metallurgie, machines fabricage, autofabrikanten, turbine-installaties, papierfabrieken, cokesfabrieken, ketelfabrieken, scheepswerf, havenvrachtwerf, etc om de overdracht en behandeling van apparatuur of materiaal van werkplaats naar werkplaats of van baai naar magazijn.

Open Die Transfer Cart

Hot Tags: open die transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like