Gemotoriseerde draaitafel Transfer Cart op rails

De gemotoriseerde draaitafel overdracht kar op rails regeling keurt krachttransmissie en hydraulische spoorsysteem goed, dat de tijdrovende en arbeidsverslindende en veiligheidsproblemen van traditionele handmechanische omwenteling oplost. Draai bij het gebruik van de gemotoriseerde draaitafel de transferkar op de draaitafel en stop op de centrale positie. De draaitafel wordt aangedreven door de motor om 180 graden op zijn plaats te draaien om de spooroverdrachtskar om te draaien of over te schakelen naar het wisselspoor, en vervolgens de onderste draaitafel aan te zetten
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

De gemotoriseerde draaitafel overdracht kar op rails regeling keurt krachttransmissie en hydraulische spoorsysteem goed, dat de tijdrovende en arbeidsverslindende en veiligheidsproblemen van traditionele handmechanische omwenteling oplost.

Draai bij het gebruik van de gemotoriseerde draaitafel de transferkar op de draaitafel en stop op de centrale positie. De draaitafel wordt aangedreven door de motor om 180 graden te draaien op zijn plaats om de rail transfer cart om te draaien of over te schakelen naar de verandering spoor, en draai op de onderste draaitafel.

De gemotoriseerde rail draaitafel is uitgerust met een hydraulische rail aligner, die gemakkelijk en nauwkeurig kan uitlijnen in en uit het spoor centrum, overwint het ongemak veroorzaakt door handmatige bediening en herhaalde uitlijning, en annuleert de procedures van het uitlijnen van het spoor en vervolgens het besturen van de bout; nadat de hydraulische rail is bevestigd, wordt de stabiliteit van de draaitafel na de uitlijning van het spoor sterk verbeterd en worden de potentiële veiligheidsrisico's zoals schudden en ontsporing geëlimineerd.

Productparameters

Item: KPD-50T/BZP-55T

Laadcapaciteit: 50 ton (transferkar)/55 ton (gemotoriseerde draaitafel)

Winkelwagengrootte: 3000*2000*500 mm

Draaitafel diameter: 3000mm

Voeding: Laagspanningsspoorweg

Functie: Met hefplatform

Toepassing: Transport zware stalen onderdelen

Hot Tags: gemotoriseerde draaitafel transfer kar op rails, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like