De overdracht van de gemotoriseerde kar

De soorten van de overdracht van de gemotoriseerde kar, het is een elektrische overdracht-kar aangedreven door het slepen van de kabel die op de grond wordt gelegd. De kabel-lijn is geplaatst tussen de twee rails of OneSide bij. Het besturingssysteem is laagspanning 36V macht. Het heeft op grote schaal toegepast in het veld transport industrie over de hele wereld. Onze gemotoriseerde overdracht kar is beschikbaar in een aantal configuraties die zijn toegesneden op de behoeften van onze klanten.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De soorten van de overdracht van de gemotoriseerde kar, het is een elektrische overdracht-kar aangedreven door kabel trommel die is geïnstalleerd op de bodem van de overdracht van de gemotoriseerde kar. Het is ontworpen voor het vervoer van lading of apparatuur van een bay naar de andere in de fabriek, van binnen naar buiten. Het heeft op grote schaal toegepast op het gebied van de transport industrie, onze onderneming kan ontworpen het draaistel voldoen aan de vraag van onze klanten.

De aard van de overdracht van de gemotoriseerde kar krijgt energie AC380v via kabel trommel die is geïnstalleerd op de bodem van de overdracht van de gemotoriseerde kar. De motor wordt bestuurd door de macht door middel van AC control-systeem. Door het principe, kunnen we de overdracht van de gemotoriseerde kar om te starten, stoppen, goforward, backforward enz.

motorized transfer cart


Onderdelen Toon

motorized transfer cart

Frame van de kar

Het frame stelt vak beam structuur volgens het principe van de kraan en gecombineerd met het design van de overdracht van de gemotoriseerde kar. Het is met groot laadvermogen, lange levensduur. Bovendien, niet gemakkelijk vervorming en effectief kunnen zorgen voor het vlot van het platform.

motorized transfer cart

Spoorlijn wiel

Over de overdracht van de gemotoriseerde kar van de wiel, zijn materiaal ligt ZG55, verandering, gemakkelijk te installeren, de grotere capaciteit ladingen kunnen worden vervoerd, de grootste capaciteit kan bereiken om 300T. En de spoorlijn wielen zijn vervaardigd en assemblied door ons.


motorized transfer cart

Kabel-Drum

Het koppel curl is groot verstelbereik, hogere gelijktijdigheid, waardoor de werken en de werking meer netjes en eenvoudig. En de kabel-arrangeur annuleerteken zitten installateur voor Rangschik de kabels als de afstand lang is (> = 50m).


motorized transfer cart

Specifical-apparaat toevoegen

Sommige specifical apparaat kan worden toegevoegd. Zoals geluid & licht aralm, bumper apparaat, automatioc stop apparaat en andere apparaat als uw eisen.


motorized transfer cart

Handvat & afstandsbediening

Er zijn handvat controle en afstandsbediening twee methoden, zeker, het Configuratiescherm kan ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Technische Parameter

motorized transfer cart

Bezoek van de klant

motorized transfer cart

Certificaten

motorized transfer cart

Hot Tags: de overdracht van de gemotoriseerde winkelwagen, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like