Gemotoriseerde giettransportwagen

De gemotoriseerde gietwagen wordt aangedreven door een motor en tandwielreductor. Dit soort transportwagen is een elektrische dieplader die is ontworpen voor het transport van gegoten werkstukken in de werkplaats. De wagen heeft twee vaste en twee zwenkwielen, 360 ° op zijn plaats draaien voor smallere ruimtebediening, 360 ° geen hoekbescherming, geautomatiseerde stop enzovoort om de veiligheid te beschermen
Praat nu

Productdetails

product beschrijving

De gemotoriseerde gietwagen wordt aangedreven door een motor en tandwielreductor. Dit soort transportwagen is een elektrische dieplader die is ontworpen voor het transport van gegoten werkstukken in de werkplaats. De wagen heeft twee vaste en twee zwenkwielen, 360 ° op zijn plaats draaien voor een kleinere ruimte, 360 ° geen hoekbescherming, automatische stop enzovoort) om de veiligheid te beschermen.

Toepassing

De gemotoriseerde giettransportwagen kan op veel gebieden worden toegepast.

Toepassingsgebied: werkplaatsen, matrijzen voor auto's, materiaalbehandeling, werkplaatsen voor lucht- en ruimtevaartapparatuur, werkplaatsen voor airconditioning, gietvormen, enz.

Het materiaal kan worden overgedragen: grootschalige mallen, aluminium spoelen, spoelen, staal, stalen blokken, boilers, gietmodules, enz.

Motorized Cast Transfer Cart

Hot Tags: gemotoriseerde gegoten transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like