Schimmel draaischijf transferwagen

De mal-draaischijf-transportwagen is een elektrisch transportwagenwerk met draaitafel. De mal-draaischijf-transportwagen is ontworpen voor de overdracht van matrijzen en zwaar materiaal. De capaciteitsbelasting van vormdraaischijftransportwagen kan worden aangepast, het kan tot 500 ton. De schimmel...
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De mal-draaischijf-transportwagen is een elektrisch transportwagenwerk met draaitafel. De mal-draaischijf-transportwagen is ontworpen voor de overdracht van matrijzen en zwaar materiaal. De capaciteitsbelasting van vormdraaischijftransportwagen kan worden aangepast, het kan tot 500 ton.

De vorm draaischijf trasnfer kar wordt aangedreven door een batterij. Zeker, de gevoede toevoermodus van de mal-draaischijf-transportwagen kan ook volgens verschillende toepassingen worden gekozen, zoals laagspannings-spoorwegvermogen, kabelhaspelspanning, railkracht, gesleepte kabelvoeding enzovoorts.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Schimmel draaischijf transferwagen

Verwerken

certificaten

Schimmel draaischijf transferwagen

Klant bezoeken

Hot Tags: schimmel draaischijf transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like