Mold Handling Cart

De malverwerkingswagen is een soort bestuurbare transferwagen die is ontworpen voor het stempelen van materiaalverwerking in de werkplaats. De handlingkarren zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes. Deze kar kan in elke richting sturen, waardoor gemakkelijk manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal in het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De malverwerkingswagen is een soort bestuurbare transferwagen die is ontworpen voor het stempelen van materiaalverwerking in de werkplaats. De handlingkarren zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes.

Deze kar kan in elke richting sturen, waardoor gemakkelijk manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal in het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden.

Het ontwerp van elke matrijskar wordt voorafgegaan door een eerste studie van de specifieke behoeften van de klant, evenals het daaruit voortvloeiende gebruik en de voorwaarden.

Toepassing

De matrijskar kan ook worden gebruikt om andere materialen te vervoeren, zoals knuppel, buis, stalen onderdelen, machines, pollepel, spoel, container, leisteen, metalen plaat, enz.

Hot Tags: mal handling cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like