Mijnbouw Platte Auto

De mijnbouw platte auto is een elektrisch aangedreven materiaal handling transfer auto gemonteerd op de stalen rail en ontworpen voor mijnbouw velden materiaal en apparatuur vervoer. Het aandrijfsysteem van deze serie van platte auto's is motor en reducer
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

De mijnbouw platte auto is een elektrisch aangedreven materiaal handling transfer auto gemonteerd op de stalen rail en ontworpen voor mijnbouw velden materiaal en apparatuur vervoer. Het drijfsysteem van deze serie van platte auto's is motor en reducer. De voeding modus kan worden aangepast volgens de eisen, zoals batterij, laagspanning rail, kabel haspel, diesel, enz. Klanten kunnen gebruik maken van deze mijnbouw platte auto van ons in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton draagvermogen die zijn gepland om te draaien op rails voor inter bay verplaatsen van materiaal.

Toepassingen

Dit soort mijnbouw platte auto niet alleen kan worden toegepast in de mijnbouw velden, het is ook op grote schaal kan worden toegepast in metallurgie, machines fabricage, autofabrikanten, Heavy Industrial, Licht Industrieel, Mold Maker, Bouwmachines maker, Scheepswerf, Port Cargo Yard, Staaltransfer, Lucht en Ruimte, alsmede militaire industrieën en ga zo maar door naar de overdracht en behandeling van apparatuur of materiaal van werkplaats naar werkplaats of van baai tot magazijn.

Mining Flat Car

Hot Tags: mijnbouw platte auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like