Laagspannings aangedreven railwagen

Productintroductie voor laagspanningsgevoede railwagen De reeks laagspanningsgestuurde railwagens moet via een transformator naar 380V AC worden getrapt om drie rails te ontvangen, de koolborstel op de railwagen neemt de stroom van de wielen, de stroom wordt in de elektrische bediening ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor railwagen met laag voltage

De serie laagspanningsgestuurde railwagens moet via een transformator naar 380 V AC worden getrapt om drie rails te ontvangen, de koolborstel op de railwagen neemt de stroom van de wielen over, de stroom wordt in de elektrische schakelkast van de railwagen ingebracht en de step-up transformator in de schakelkast Het driefasige vermogen van 36 V wordt versterkt tot driefasige stroom van 380 V en vervolgens wordt de stroom naar de motor geleverd. Het elektromotorbesturingssysteem bestuurt de voor- en achterwaartse rotatie van de motor van de railwagen om de voorwaartse, achterwaartse en stop van de railwagen te besturen.

Low Voltage Powered Rail Cart

Producteigenschappen voor railwagen met laag voltage

een laagspanningsgevoede railwagen moet verschillende aantallen grondbedieningskasten (inclusief traploze transformatoren) configureren op basis van de bedrijfsafstand om de drukval op de baan te compenseren. Elke 50 meter voorbij 70 meter moet een extra grondbedieningskast worden toegevoegd. Het is geschikt voor binnen- en langeafstandstransporten zonder water of stof.

Low Voltage Powered Rail Cart

Productstructuur voor railwagen met laag voltage

Deze serie wagentrail is geschikt voor gebruik binnenshuis of kan buitenshuis worden gebruikt zonder waterophoping. Het is praktischer voor frequent opstarten en frequenter gebruik.

Low Voltage Powered Rail Cart

Technische parameter voor railwagen met laag voltage

Laagspannings aangedreven railwagen


Hot Tags: laagspannings aangedreven railwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like