Industriële spoorwagentjes

Batterijkabel heftrucks industriële rail wagens gemonteerd op stalen rail voor shuttling langs een vaste baan. Dit soort rail kar kan worden op AC-voeding of DC batterijen. Doorgaans gebruikt voor het verplaatsen van materiaal zoals staal of tanks vloeistoffen van de ene locatie naar de andere. Grotere capaciteiten en afmetingen zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen. Op maat gemaakte dekframes kunnen worden ontworpen voor specifieke assemblages om een volledige productieverschuiving te dragen en zelfs te dienen als een stabiele beweegbare machinebasis
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De industriële rail wagens gemonteerd op stalen rail voor shuttling langs een vaste baan. Dit soort rail kar kan worden op AC-voeding of DC batterijen. Doorgaans gebruikt voor het verplaatsen van materiaal zoals staal of tanks vloeistoffen van de ene locatie naar de andere. Grotere capaciteiten en afmetingen zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen. Op maat gemaakte dekframes kunnen worden ontworpen voor specifieke assemblages om een volledige productieverschuiving te dragen en zelfs te dienen als een stabiele beweegbare machinebasis.

Aangepaste opties

Flat dekken of armaturen op maat voor specifieke belastingen.

Aangepaste dek configuraties, waaronder ingebouwde weegschaal en een lift / tilt / draaien mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen, waaronder de tandwielkast asaandrijvingen en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: industriële rail karren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, made in China

Onderzoek

You Might Also Like