Hydraulische lifttafel transfer kar

Hydraulische heftafeltransferkar is een soort niet-standaard materiaalbehandelingswagen met hydraulische hefinrichting. Het kan de hoogte van de hijsplaat door de hydraulische cilinder tillen en vervolgens de producten met de transmissieriem naar de aangewezen assemblagelijn of plank vervoeren. De hydraulische heftafeltransferkar is ook een soort multifunctionele, waarbij het laden en lossen van mechanische apparatuur, met hydraulisch hefplatformsysteem, een verscheidenheid aan structuren heeft, zoals schaarstructuur, vaste hydraulische kolom, enz., hydraulische hefplatformstructuur, bevorderlijk is voor het verbeteren van de stabiliteit van platformheffen, breed bedieningsplatform, is bevorderlijk voor het verbeteren van de draagkracht. De hydraulische heftafeltransferkar met deze constructie kan het werkstuk tegelijkertijd of onafhankelijk van
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Hydraulische heftafeltransferkar is een soort niet-standaard materiaalbehandelingswagen met hydraulische hefinrichting. Het kan de hoogte van de hijsplaat door de hydraulische cilinder tillen en vervolgens de producten met de transmissieriem naar de aangewezen assemblagelijn of plank vervoeren.

De hydraulische heftafeltransferkar is ook een soort multifunctionele, waarbij het laden en lossen van mechanische apparatuur, met hydraulisch hefplatformsysteem, een verscheidenheid aan structuren heeft, zoals schaarstructuur, vaste hydraulische kolom, enz., hydraulische hefplatformstructuur, bevorderlijk is voor het verbeteren van de stabiliteit van platformheffen, breed bedieningsplatform, is bevorderlijk voor het verbeteren van de draagkracht. De hydraulische heftafeltransferkar met deze constructie kan het werkstuk tegelijkertijd of zelfstandig optillen.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties, inclusief ingebouwde weegschalen en lift/tilt/rotate mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, waaronder tandwielverkleiningsaandrijvingen en individueel gestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met voorwaartse/omgekeerde functie.

Aandrijvingen met acceleratie-/vertragingsmogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangerbediening op het snoer van de spoel en de bediening op afstand met radio bestuur.

Veiligheidsvoorzieningen zoals hoorns, knipperlichten, e-stops, bumpers en botsingsvermijdingssystemen.

Hydraulic Lifting Table Transfer Cart

Hot Tags: hydraulische heftafel transfer kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like