Hydraulische hefrailtransferwagen

Hydraulische transportwagen met hefrail is een type niet-standaard op maat gemaakte platte railwagen met hydraulisch hefinrichting. Het kan de hoogte van de hefplaat door de hydraulische cilinder heffen en de producten vervolgens met de transmissieband naar de aangewezen assemblagelijn of plank transporteren. De hydraulische hefrail-overbrengwagen is ook een soort multifunctioneel apparaat, waarbij mechanische apparatuur voor laden en lossen, met hydraulisch hefplatformsysteem, een verscheidenheid aan structuren heeft, zoals een schaarconstructie, vaste hydraulische kolom, enz.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Hydraulische transportwagen met hefrail is een type niet-standaard op maat gemaakte platte railwagen met hydraulisch hefinrichting. Het kan de hoogte van de hefplaat door de hydraulische cilinder heffen en de producten vervolgens met de transmissieband naar de aangewezen assemblagelijn of plank transporteren.

De hydraulische overbrengwagen voor de hefrail is ook een soort multifunctioneel apparaat, waarbij het laden en lossen van mechanische apparatuur, met een hydraulisch hefplatformsysteem, een verscheidenheid aan structuren heeft, zoals een schaarconstructie, vaste hydraulische kolom, enz., Hydraulisch hefplatform structuur, bevorderlijk is voor het verbeteren van de stabiliteit van het heffen van het platform, een breed bedieningsplatform, is bevorderlijk voor het verbeteren van het draagvermogen. De hydraulische transportwagen met hijsrail met deze structuur kan het werkstuk tegelijkertijd of onafhankelijk heffen.

Toepassing

De hydraulische liftrail-overbrengwagen kan op veel gebieden worden toegepast, zoals in de staalindustrie (staalspiraal, gietijzeren gietpan, matrijzen, mallen, stalen buizen, stalen platen, stalen staven en ander transport van stalen onderdelen), scheepsindustrieën, aardolie-industrieën , verfindustrieën, prefabbetonfabrieken, steengroeve-installaties, transformatorinstallaties, turbinefabrieken, papierfabrieken, cokesfabrieken, ketelinstallaties, krachtcentrale, textielinstallaties, cementfabrieken, machinefabrieken, bouwplaatsen, productielijn, werkplaats, magazijn en andere velden voor materialen, werkstukken, machines transporteren van het ene vak naar het andere.

Hydraulic Lifting Rail Transfer Cart

Hot Tags: hydraulische hijsrail transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like