Overdrachtwagen voor zware belasting

De trolley voor zwaar transport is een elektrisch bediende transferwagen, deze wordt in de fabriek gebruikt voor materiaalverwerking. Omdat het is uitgerust met stalen wielen en op rails loopt, is het laadvermogen groter
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De trolley voor zwaar transport is een elektrisch bediende transferwagen, deze wordt in de fabriek gebruikt voor materiaalverwerking. Omdat het uitgerust is met stalen wielen en op de rails loopt, is het laadvermogen groter, het kan tot 500 ton bedragen. De soorten transferwagens kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.

Overdrachtwagen voor zware belasting

Producten details

Wagenframe

Het frame is een framestructuur die is gelast door twee langsbalken, meerdere dwarsbalken en bankpanelen. Onder de tafelplaat worden alle stalen platen in mazen gelast, zodat de kracht op het frame gelijkmatig is. Het kan ook volgens eisen worden aangepast.

Stalen wiel

Over het stalen wiel, het is een enkele rand van de kast, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren.

Hot Tags: zware lading overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like