Overboeking winkelwagen

Productie-introductie voor ferry-transferwagen Ferry-transferwagen werkt meestal in de put, welke tafelmaat gelijk ligt met de grond, de looprichting van de veerboot-transportwagen met de werkrichting van de overbrengwagen is een kruisje. De rail die op de bovenkant van de cart wordt geïnstalleerd, is hoofdzakelijk ...
Praat nu

Productdetails

Productie-introductie voor veerboottransportwagen

De overboekingskar van de veerboot werkt meestal in de put, welke tafelmaat gelijk ligt met de grond, de looprichting van de veerbootoverbrengingwagen met de werkrichting van de overbrengwagen is een kruisje. De rail die op de bovenkant van de bovenkant van de kar is geïnstalleerd, wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van de railtransportwagen in plaats van het verplaatsen van vracht. Met deze reeks transferwagens kan de overdracht van objecten in een beperkt fabrieksgebouw effectief worden voltooid.

Ferry Transfer Cart

Werkingsprincipe voor veerboottransportwagen

Dit soort veerboottransportwagen wordt gevoed door een batterij, de batterijen leveren elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische besturingssysteem om te starten, te stoppen, vooruit en achteruit te gaan, de snelheid aan te passen, enzovoort.

Ferry Transfer Cart

Voordelen van veerboottransportwagen

Veilig en betrouwbaar,

Hitte bestendig,

Verhindert geen cross-transport,

Eenvoudig te bereiken afstandsbediening en automatisering,

Makkelijk om de fabriek vervoerregelingen te regelen,

Geschikt voor transport over lange afstanden.

Ferry Transfer Cart

Hot Tags: ferry transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like