Elektrische draaischijf Railtransportwagen

De elektrische draaischamel-transportwagen is de beste keuze voor de 90 graden draaibare transportleiding in de werkplaats of fabriek.
Praat nu

Productdetails

Productenbeschrijving van elektrische draaischijf Rail Transfer Cart

De elektrische draaitafel rail transfer cart wordt ook wel draaitafel winkelwagen genoemd, de elektrische draaitafel rail transfer trolley is samengesteld uit een elektromotor, snelheidsreductie, zwenklager, enz., De rotatiehoek varieert van 90 ° tot 360 °, wat met draadloze afstandsbediening en operatietafel kan worden gebruikt. Er worden rails op de draaitafel geïnstalleerd, de railtransportwagen verplaatst zich naar de draaitafel en kan vervolgens de wagen op de draaitafel naar een andere rails draaien.

Elektrische draaischijf Rail Transfer Cart.jpg

De draaitafel kan 360 graden draaien, wat overeenkomt met de uitrusting voor het draaien van de railtransportwagen. Over het algemeen is er de railsinstallatie op de draaitafel zodat de railtransportwagen naar de plaats kan draaien waar hij nodig is. De draaihoek van de draaitafel kan worden aangepast aan de eisen van de klant.

Het gebruik van de draaitafel is handig en flexibel draaien. De positionering is zeer nauwkeurig. Dus de elektrische draaischijf-transportwagen is de beste keuze voor de 90 graden draaiende transportleiding in de werkplaats of fabriek.

Elektrische draaischijf Railtransportwagen (2) .jpg

De onderdelen van elektrische draaischijf Railoverbrengingskar

Elektrische draaischijf Railtransportwagen (3) .jpg

Elektrische draaischijf Railtransportwagen (4) .jpg

Andere producten

elektrische draaischijf rail transfer cart.jpg

Hot Tags: elektrische draaischijf rail transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like