Railtransportwagen voor elektrische generator

De railtransportwagen van de elektrische generator is een soort flatbedwagen voor materiaalbehandeling die wordt aangedreven door een generator, dit soort railtransportwagen die is ontworpen voor het transport van zwaar materiaal, ladingen of apparatuur in de werkplaats. Deze railtransferwagen wordt op de gebogen rail gemonteerd. Het moet door de wissel gaan. Het geleidingswiel is ontworpen met een enkele wielflens en de drijfstang is toegevoegd om een ​​soepele overgang van de kruising te garanderen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De railtransportwagen van de elektrische generator is een soort flatbedwagen voor materiaalbehandeling die wordt aangedreven door een generator, dit soort railtransportwagen die is ontworpen voor het transport van zwaar materiaal, ladingen of apparatuur in de werkplaats.

Deze railtransferwagen wordt op de gebogen rail gemonteerd. Het moet door de wissel gaan. Het geleidingswiel is ontworpen met een enkele wielflens en de drijfstang is toegevoegd om een ​​soepele overgang van de kruising te garanderen.

Met verschillende stijlen en standaardcapaciteiten tot 500 ton, hebben we de oplossing voor materiaalbehandeling die u nodig hebt en elke railtransportwagen voor elektrische generatoren kan worden ontworpen voor uw specifieke toepassing.

Toepassingen

Behandeling van matrijzen;
Draagbaar machinebasis;
Montage monteren;
Transporter van metalen rollen;
Transporter voor zwaar materieel met hefdek;
Transporteur van constructiestaal;
Pendelwagen voor pijp;
Voorgegoten betonproductiewagens;
Draagbaar onderstel voor jibarm met spreidbalk.

Electric Generator Rail Transfer Cart

Hot Tags: elektrische generator railtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like