Matrijs en Schimmel Transport Kar

Als u matrijzen of mallen tussen de perskamer en de matrijsopslag en onderhoudsruimte moet behandelen en vervoeren, kan een matrijs en matrijsvervoerkar een perfecte keus zijn. De matrijs transport kar is een soort dc-motor bediend bestuurbare transfer kar, het overwint niet alleen veel ongemakken van rail transfer karren en kranen als gevolg van beperkte werkgebied, maar drastisch verminderen van de material handling eisen van kranen en heftruck, terwijl het verstrekken van een snelle, veilige en soepele beweging van materialen of objecten door middel van productiefaciliteiten.
Praat nu

Productdetails

Product kort

Als u matrijzen of mallen tussen de perskamer en de matrijsopslag en onderhoudsruimte moet behandelen en vervoeren, kan een matrijs en matrijsvervoerkar een perfecte keus zijn. De matrijs transport kar is een soort dc-motor bediend bestuurbare transfer kar, het overwint niet alleen veel ongemakken van rail transfer karren en kranen als gevolg van beperkte werkgebied, maar drastisch verminderen van de material handling eisen van kranen en heftruck, terwijl het verstrekken van een snelle, veilige en soepele beweging van materialen of objecten door middel van productiefaciliteiten. Dit soort matrijs en schimmel trasnfer karren zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling oplossingen in zeer smalle ruimtes nodig hebben.

Toepassingen

De matrijzen en schimmel transport karren niet alleen kan het vervoer van mallen in schimmel workshop, het is ook op grote schaal kan worden toegepast in metallurgie, machines fabricage, autofabrikanten, Zware Industriële, Lichte Industriële, Bouwmachines Maker, Scheepswerf, Port Cargo Yard, Staaltransfer, Mijnbouw Transfer, Lucht en Ruimte, alsmede militaire industrieën en ga zo maar door naar de overdracht en behandeling van apparatuur of materiaal.

Die And Mould Transport Cart

Hot Tags: matrijs en matrijs transport kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like