Transferwagen DC-motor

De gelijkstroommotoroverdrachtswagen is een soort door een batterij aangedreven gelijkstroommotor aangedreven materiaalverwerkingswagen. Dit soort transferwagen kan worden onderverdeeld in twee types: railtype transferwagen en Trackless bestuurbare transferwagen. De overbrengkarren van het railtype DC-motor zijn op de stalen rail gemonteerd en passen op vaste werkroutes. De ongebaande transportkarren zijn uitgerust met rubberen wielen, kunnen direct op de begane grond rijden en zijn geschikt voor flexibele werkroutes
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De gelijkstroommotoroverdrachtswagen is een soort door een batterij aangedreven gelijkstroommotor aangedreven materiaalverwerkingswagen. Dit soort transferwagen kan worden onderverdeeld in twee types: railtype transferwagen en Trackless bestuurbare transferwagen. De transportkarren van het railtype met gelijkstroommotor zijn op de stalen rail gemonteerd en passen op vaste werkroutes. De ongebaande transportkarren zijn uitgerust met rubberen wielen, kunnen direct op de begane grond rijden en zijn geschikt voor flexibele werkroutes.

DC Motor Transfer Cart

Producten Details

Steerable Transfer cart

Frame van de winkelwagen

Het frame neemt een kokerbalkconstructie aan volgens het kraanprincipe. Het heeft een grote laadcapaciteit, een lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

Elektrische schakelkast, bedieningsmethode en veiligheidsapparaat

Er zijn stroombronschakelaar, noodstopschakelaar, wisselschakelaar, indicatielampje, enz., Die de bediening veiliger kunnen maken.

Er zijn hangende bediening en afstandsbediening twee methoden, zeker, het bedieningspaneel kan ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Veiligheidsapparaat: geluid GG-versterker; lichte aralm, bumperapparaat, automatisch stopapparaat.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Rupsband- of ongebaande, niet-geleide besturing Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductieaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

DC Motor Transfer Cart

Hot Tags: gelijkstroommotor transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like