Door gelijkstroommotor aangedreven transferwagen

De door een DC-motor aangedreven transferwagen is een soort hulpmiddel voor het hanteren van rails met een in de fabriek aangedreven DC-motor. De door een DC-motor aangedreven transferwagen wordt toegepast om zware vracht van de ene naar de andere baai te vervoeren langs een vast pad. Het wordt aangedreven door een batterij en wordt bestuurd door een afstandsbediening
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De door een DC-motor aangedreven transferwagen is een soort hulpmiddel voor het hanteren van rails met een in de fabriek aangedreven DC-motor. De door een DC-motor aangedreven transferwagen wordt toegepast om zware vracht van de ene naar de andere baai te vervoeren langs een vast pad. Het wordt aangedreven door een batterij en wordt bestuurd door een afstandsbediening.

Dit soort transportkar wordt geproduceerd in capaciteiten van 1 tot 500 ton. Het verplaatst allerlei soorten ladingen op grondniveau, voor alle industrieën en een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Aangepaste opties

1. Laadvermogen van 1 - 500 ton

2. Radiobesturing op afstand

3. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om de reis te beperken)

4. Batterijtype (vrij van onderhoudsbatterij, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en batterij tegen hoge temperaturen)

5. Motor (gelijkstroommotor met borstel en borstelloze gelijkstroommotor)

6. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

DC Motor Operated Transfer Cart

Hot Tags: DC-motor aangedreven transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like