Kruis spoor overdracht kar

De kar van de overdracht cross spoor is een soort van spoor kar die de elektrische draaischijf kan vervangen. Het kan vrij worden verplaatst in meerdere cross spoorstaven zonder de behoefte van de overeenkomende draaitafel.
Praat nu

Productdetails

Invoering van de producten van grensoverschrijdende spoor overdracht kar

De cross spoor overdracht kar is een elektrische platte kar ontworpen voor grensoverschrijdende rails. Het heeft acht wielen, vier in horizontale richting en vier in verticale richting. Het werkingsprincipe is wanneer de flatbed kar tot de cross road loopt, de kar zal zette een andere set van vier horizontale wielen, vier verticale wielen inpakken en te verplaatsen van de platte kar door de elektrische stuurinrichting controller, het wordt gevoed door batterij, maar u ook kunt Kies andere Voedinginstelling macht.

Cross Rail Transfer Cart.jpg

De kar van de overdracht cross spoor is een soort van spoor kar die de elektrische draaischijf kan vervangen. Het kan vrij worden verplaatst in meerdere cross spoorstaven zonder de behoefte van de overeenkomende draaitafel. De kar kan de rail verandering bewerking niet voltooien en bereiken een 90 graden bocht door zelf. Het is zeer flexibel.

Cross Rail Transfer Cart.jpg

Klant bezoeken

Cross Rail Transfer Cart.jpg

Hot Tags: Kruis de kar van de overdracht van spoor, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like