Vrachtafhandelingskar

De vrachttransportwagen is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument dat op de industriële velden wordt toegepast. Het wordt aangedreven door de batterij, die batterij is geïnstalleerd in de transfer kar, ontworpen met automatische stopsensor kan automatisch stoppen wanneer voldoen aan alle objecten of mensen binnen 0,3-3 meter. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudig te bedienen, hoge efficiëntie, de verstandige keuze voor werkplaatshandling
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De vrachttransportwagen is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument dat op de industriële velden wordt toegepast. Het wordt aangedreven door de batterij, die batterij is geïnstalleerd in de transfer kar, ontworpen met automatische stopsensor kan automatisch stoppen wanneer voldoen aan alle objecten of mensen binnen 0,3-3 meter. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudig te bedienen, hoge efficiëntie, de verstandige keuze voor werkplaatshandling materiaal.

Functies

De vrachttransportwagen wordt voornamelijk gebruikt om wendbaarheidsproblemen in krappe ruimtes op te lossen. U een strakke draaicirkel bereiken. De voortstuwing kan elektrisch zijn (voor in-plant ladingtransporten) of diesel (voor lange afstanden).

Dit type transferkarren kan worden uitgerust met een hydraulisch hefsysteem voor gepalletiseerde ladingen om de ruimte zoveel mogelijk te optimaliseren.

Hot Tags: vracht handling transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like