Car Assembly Line Transfer Vehicle

Het auto-assemblagelijntransportvoertuig is een elektrisch overbrengingsvoertuig dat op de rails loopt. Dit soort transfervoertuig is ontworpen voor autolopende banden om met andere machines te werken. Het auto-assemblagelijntransportvoertuig wordt gevoed door een batterij.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Het auto-assemblagelijntransportvoertuig is een elektrisch overbrengingsvoertuig dat op de rails loopt. Dit soort transfervoertuig is ontworpen voor autolopende banden om met andere machines te werken. Het auto-assemblagelijntransportvoertuig wordt gevoed door een batterij. De batterij is geïnstalleerd in het auto van de assemblagelijntransfer. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Op deze manier kunnen we het overbrengingsvoertuig van de assemblagelijn besturen om te starten, te stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen enzovoort.

Car Assembly Line Transfer Vehicle

Producten details

Car Assembly Line Transfer Vehicle

Voertuig Frame

Het chassis van de auto bestaat uit twee langsbogen, meerdere balken met aan elkaar gelast stalen paneel, die de balkconstructie volgens het kraanprincipe aanneemt en combineert met het ontwerp van de auto's. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


Car Assembly Line Transfer Vehicle

Spoorwiel

Ongeveer het spoorwiel van het voertuig van de autolopende band overdracht , het is dubbele rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Car Assembly Line Transfer Vehicle

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Dit soort batterijen zijn handig, en een lange levensduur, we hoeven niet een keer te onderhouden op een reguliere tijd. dus in deze serie is het gebruikelijk bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Car Assembly Line Transfer Vehicle

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Parameterlijst

Elk ontwerp kan voldoen aan uw specifieke toepassingen.

Car Assembly Line Transfer Vehicle

Hot Tags: auto assemblagelijn overdracht voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like