Cable Reel Powered Transfer Car On Rails

Het soort kabelhaspel aangedreven auto op rails, het is een elektrische overbrengingsauto aangedreven door kabelhaspel die op de rails loopt. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene naar de andere baai in de fabriek.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het soort kabelhaspel aangedreven transferwagen op rails, het is een elektrische transferwagen aangedreven door kabelhaspel die op de rails loopt. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene naar de andere baai in de fabriek. Het heeft wijd op het gebied van het de industrievervoer toegepast, ons bedrijf kan de vervoerder ontworpen om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Het soort kabelhaspel aangedreven auto krijgt stroom AC380v door het apparaat van kabelhaspel dat is geïnstalleerd op de bodem van de auto. De motor wordt bestuurd door de stroom via het AC-regelsysteem. Door het principe, kunnen we het maken om te starten, stoppen, goforward, backforward etc.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Kenmerken

Deze serie kabelhaspel aangedreven transferwagen is geschikt om te worden toegepast in de omgeving van het bed, bijvoorbeeld, hoge temperatuur en ontploffingstoestand.

In vergelijking met een KPX-serie (met batterijvoeding), is de gebruikstijd onbeperkt.

In vergelijking met een KPD-auto (conductor rail powered), is er geen strikte eis voor de constructie van de rails.

In vergelijking met de KPT-serie (getrokken op een kabel) serie-transfert, zijn de kosten laag.

Hot Tags: kabelhaspel aangedreven auto op rails, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like