Batterijwisselwagen

De batterijtransportwagen is een soort door DC-motor aangedreven materiaalbehandelingsapparatuur die is ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De overbrengingswagen met batterij overwint veel ongemakken van vorkheftrucks en kranen vanwege het beperkte werkgebied, maar vermindert drastisch de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks terwijl het zorgt voor een snelle, veilige en soepele verplaatsing van materialen of objecten door productiefaciliteiten
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De batterijtransportwagen is een soort door DC-motor aangedreven materiaalbehandelingsapparatuur die is ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De overbrengwagen voor batterijvermogen overwint veel ongemakken van vorkheftrucks en kranen vanwege het beperkte werkgebied, maar vermindert drastisch de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks, terwijl het zorgt voor een snelle, veilige en soepele verplaatsing van materialen of objecten door productiefaciliteiten.

Aangepaste dekframes kunnen worden ontworpen voor specifieke assemblages om een ​​volledige productiedienst te dragen en zelfs als een stabiele verplaatsbare machinebasis te dienen.

Toepassingen

De batterijtransportwagen kan op grote schaal worden toegepast in staalfabrieken, metallurgie, machinebouw, autofabrikanten, zware industrie, lichtindustrieel, matrijzenmaker, bouwmachinemaker, scheepswerf, havenvrachtwerf, mijnoverdracht, lucht en ruimte en militaire industrieën en andere velden voor materialen, werkstukken, machines die van het ene vak naar het andere worden getransporteerd.

Hot Tags: batterijtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like